Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2011

Διήμερη περιοδεία Κίτσιου και Λούτση στην Αθήνα. Συναντήθηκαν με τον Πρόεδρο της Ν.Δ κ. Σαμαρά και τον Πρόεδρο του ΛΑ.ΟΣ κ. Καρατζαφέρη.



Κατά τη διήμερη περιοδεία τους στην Αθήνα ο Πρόεδρος του Κόμματος ΕΕΜΜ κ. Χρήστος Κίτσιος, μαζί με τον Προέδρο του Εθνικού Συμβουλίου και Γενικό Γραμματέα του Κόμματος κ. Ζήσο Λούτση, συνάντησαν τον Πρόεδρο της Ν.Δ. κ Αντώνη Σαμαρά. Οι δύο πολιτικοί ενημέρωσαν τον κ. Σαμαρά για όλες τις τρέχουσες εξελίξεις στις Ελληνο-Αλβανικές σχέσεις, που αφορούν στην πορεία της Ελληνικής Εθνικής Μειονότητας.
Κατά την διάρκεια της συνάντησης αυτής ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας ζήτησε από την αντιπροσωπεία του ΕΕΜΜ, μια ενιαία φωνή με μοναδικό κριτήριο το συμφέρον του Βορειοηπειρωτικού Ελληνισμού. Η κάθε κίνηση που γίνεται να είναι πολύ προσεχτική, ώστε να υπάρχει το καλύτερο αποτέλεσμα για τους Βορειοηπειρώτες.
Επίσης τόνισε ότι η Αλβανία πρέπει να σεβαστεί και να αναγνωρίσει τα δικαιώματα των Βορειοηπειρωτών, γιατί ο δρόμος της προς την Ευρώπη περνάει από την ΕΕΜ.

Συνάντηση του Προέδρου του ΛΑΟΣ με την αντιπροσωπεία του Κόμματος των Ελλήνων




Συνάντηση με αντιπροσωπεία του κόμματος της Ελληνικής Εθνικής Μειονότητας της Βορείου Ηπείρου "Ελληνική Εθνική Μειονότητα για το Μέλλον" είχε σήμερα ο Πρόεδρος του ΛΑΟΣ κ. Γ. Καρατζαφέρης.


Ο Πρόεδρος του κόμματος των Βορειοηπειρωτών κ. ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΙΤΣΙΟΣ ενημέρωσε τον Πρόεδρο του ΛΑΟΣ και τον βουλευτή Επικρατείας κ. Ιωάννη Κοραντή, για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι Έλληνες της Βορείου Ηπείρου, όπως και για την ίδρυση και τους σκοπούς του κόμματος.


Ο Πρόεδρος του ΛΑΟΣ, τόνισε ότι τα ζητήματα που αφορούν στον Ελληνισμό της Βορείου Ηπείρου είναι πάντα ψηλά στην ατζέντα του ΛΑΟΣ, ο οποίος ήταν, είναι και θα συνεχίσει να είναι πάντα αρωγός σε κάθε προσπάθεια υπεράσπισης των δικαίων των απανταχού Ελλήνων.

Εκτός από τις δύο αυτές συναντήσεις, οι αντιπρόσωποι του Κόμματος ΕΕΜΜ, είχαν συνάντηση και με οπαδούς και μέλη του Κόματός τους, καθώς και με τους εκπροσώπους του ΕΕΜΜ στην Αθήνα....
http://neavi.blogspot.com/2011/12/blog-post_9372.html


Διαβάστε περισσότερα εδώ »» North Epirus Online-Νέα Βορείου Ηπείρου: Διήμερη περιοδεία Κίτσιου και Λούτση στην Αθήνα. Συναντήθηκαν με τον Πρόεδρο της Ν.Δ κ. Σαμαρά και τον Πρόεδρο του ΛΑ.ΟΣ κ. Καρατζαφέρη. α εμφανίζονται μετά το "Διαβάστε περισσότερα".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου